För att det ska bli ännu bättre möjligheter att utveckla kommunikationen internt i verksamheter har jag hittat några riktigt bra gäng att samarbeta med.

’Ohana är en kommunikationsbyrå med fokus på förändring. Därför arbetar vi gärna med företag och organisationer som vill göra skillnad, lansera nya idéer, produkter och tjänster, förändra beteenden eller kanske påverka ett helt samhälle. ’Ohana erbjuder därför både marknadskommunikation och stöd i det interna förankringsarbetet. Med en helhetssyn blir företagets kommunikation ett kraftfullt verktyg som underlättar förändringsprocessen och koncentrerar insatserna mot gemensamma mål. Det är då det verkligen händer saker – från strategi och kommunikation till engagemang och faktisk förändring.

Inse Kommunikation samarbetar med några av Sveriges mest erfarna och uppskattade konsulter inom ledarskap och intern kommunikation. Samarbetet utgår ifrån att kunna möta kundernas behov genom att komplettera de egna kompetenserna i uppdrag och för att vi blir ännu bättre tillsammans. Här ser du exempel på våra områden vi kan erbjuda inom ramen för nätverkandet: kommunikationsstrategi, ledarutveckling, talarträning, aktivering av styrdokument, digital strategi och utveckling, utbildning, coachning, förändringsarbete, film, projektledning och effektmätningar.